Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1132

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 25 Jun 2004 21:20
Gisteren, Donderdag 24 Juni, werd rond 14:30h de illegale radiozender A-Team het zwijgen opgelegd. De uit Wierden afkomstige etherpiraat zag zijn gebruikte zender in de kofferbak verdwijnen van de heren van het Agentschap Telecom. Het is onbekend of het station weer aan de drie meterband zal verschijnen.

Vanmorgen, Vrijdag 25 Juni, werd rond 10:00h de illegale radiozender Schoolfeest Team uit de ether verwijderd. De uit Goor afkomstige etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van Dhr. T. Brouwer. Deze nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag.

Vanmiddag, Vrijdag 25 Juni, werd rond 14:00h de illegale radiozender Stem uit Twente uit de lucht geplukt. De uit Lattrop afkomstige etherpiraat werd vereerd met een werkbezoekje van het Agentschap Telecom. Hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen. Of de piratenzender weer retour aan de drie meterband komt, is op dit moment onbekend.

Ook werd er deze week een dwangsom verbeurd verklaart en wederom viel de eer aan de Vlo Radio uit Sibculo. Op Donderdag 24 Juni werd de geheime zender aan de band gesignaleerd en kan binnenkort weer een acceptgiro op de deurmat verwachten. De Vlo kennende zal deze gewoon doorgaan met de uitzendingen.

Trefwoorden: illegale radiozender afkomstige etherpiraat gebruikte zender agentschap telecom<< Terug