Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1117

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Robot & Andrea presenteren feestavonden punt 04 Jun 2004 20:28
De bekende piratenzender Robot & Andrea presenteren Vrijdag 11 Juni en Zaterdag 12 Juni twee schitterende feestavonden in de feesttent te Borger. Op de Vrijdag wordt er een Tiroler avond georganiseert, waar o.a. Marc Pircher, Bergcasanova's en Die Limburger Buben voor U op zullen treden. Op de Zaterdagavond is er een Hollandse Feestavond met een keur aan artiesten zoals: Jan en Zwaan, Arne Jansen, Koos Alberts, Jan Smit, Jose, Jannes en Martin Dams.

De kosten voor beide avonden zijn in de voorverkoop 15 Euro en 20 Euro aan de kassa. Ook is er een mogelijkheid om een Combi kaart te kopen voor beide avonden, dan zijn de kosten 27.50 Euro. De kaarten zijn o.a. te bestellen via Robot & Andrea of via een mailtje naar Etherpiraten.com. Voor telefonisch contact kan er gebeld worden met 0599-653414 of 06-50826836.

Ook is er de mogelijkheid om de promo jingles te beluisteren. Download hier de promo jingle van de Tiroler Avond en hier de promo jingle van de Hollandse Feestavond voor de collega piratenzenders om te draaien in hun uitzendingen.

Trefwoorden: euro promo<< Terug