Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1080

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 19 Apr 2004 23:34
Afgelopen Vrijdag, 16 April, werd rond 20:10h de illegale radiozender Billy Boy uit de ether verwijderd. De uit Drachten afkomstige etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van Dhr. J. Russchen van het Agentschap Telecom. Hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen. De woordvoerder van het station heeft ons laten weten het voorlopig rustig aan te zullen doen.

Op Zaterdagavond, 17 April, werd rond 17:00h de illegale radiozender El Bandido, Lady Juanita en de Butler het zwijgen opgelegd. De uit St. Jacobiparochie afkomstige etherpiraat kreeg een werkbezoekje van Dhr. S. Anema. Deze nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. De woordvoerder van het station heeft ons laten weten in de nabije toekomst gewoon weer aan de drie meterband te zullen verschijnen.

Op de zelfde avond, Zaterdag 17 April, werd rond 19:45h de illegale radiozender Nachtuil uit de lucht geplukt. De uit Franerker afkomstige etherpiraat kreeg net als zijn collega een werkbezoekje van Dhr. S. Anema van het Agentschap Telecom. De gebruikte zender werd ook hier in beslag genomen. Het is op dit moment onbekend of het station weer retour aan de drie meterband zal komen.

Ook zijn er wat dwangsommen verbeurd verklaart bij verschillende piratenzenders in het land. Op Zaterdag 10 April werd bij De Stille Genieter uit Harkema de dwangsom uitgeschreven. Dit gebeurde dezelfde dag ook bij de illegale radiozender Lauwersmeer en de V8 man. Op Woensdag 14 April werd de Nevada uit Denekamp uitgepeild en kan een acceptgiro van 2250 Euro op zijn deurmat verwachten. De woordvoerder heeft aangegeven het voorlopig rustig aan te doen. Ook de Kleine Man & Andrea uit Wirdum, in de kop van Groningen, heeft de meest gehate dwangsom gekregen. Maar de Kleine Man kennende, zal hij in de toekomst gewoon weer in de ether verschijnen.

Trefwoorden: illegale radiozender afkomstige etherpiraat werkbezoekje dhr agentschap telecom gebruikte zender beslag woordvoerder station<< Terug