Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1065

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 07 Apr 2004 18:26
Afgelopen Zondag 4 April, werd rond 20:15h de illegale radiozender Zwarte Ster uit de ether verwijderd. De uit Steenwijkerland afkomstige etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van Dhr. J. Russchen. Deze nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. Het is ons onduidelijk of het station weer aan de drie meterband zal verschijnen.

Op Zondagavond, 4 April, werd er een einde gemaakt aan de wekelijkse uitzendingen van de geheime zender Enesta & Tivoli. De uit Klazienaveen afkomstige etherpiraat moest zijn zender inleveren bij de heren van het Agentschap Telecom. Ook van dit station is het ons niet bekend of men weer retour komt.

Op Dinsdag 6 April, viel het doek voor de illegale radiozender Duo Onbekend. De uit Kampen afkomstige etherpiraat zag zijn gebruikte zender verdwijnen in de kofferbak van het Agentschap Telecom. Of de geheime zender weer aan de band komt, is ons onbekend.

Ook in Duitsland werden vandaag, Dinsdag 6 April, twee illegale radiozenders het zwijgen opgelegd. Rond 10:15h werd de uit Ost Friesland afkomstige Jamaica verrast met een werkbezoekje van Dhr. Adamski van de Duitse Agentschap Telecom. Hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen. Enkele uren daarna, rond 14:30h, werd de uit Cloppenburg afkomstige etherpiraat Meteor uit de ether geplukt. Ook hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen door Dhr. Adamski en Dhr. Denker. Of beide piratenzenders weer retour aan de drie meterband zullen verschijnen, is ons niet bekend.

Vandaag, Dinsdag 6 April, werd rond 19:15h de illegale radiozender S&P Team uit de lucht gehaald. De uit Hardenberg afkomstige etherpiraat moest zijn reeds afgekoppelde zender inleveren bij Dhr. S. Adema van het Agentschap Telecom. De woordvoerder van het station heeft ons laten weten in de toekomst weer aan de drie meterband te zullen verschijnen. Ook zullen er deze week nog foto's volgen van de inbeslagname op Etherpiraten.com.

Trefwoorden: illegale radiozender afkomstige etherpiraat dhr agentschap telecom gebruikte zender beslag station meterband verschijnen dinsdag 6<< Terug