Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1055

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 21 Mar 2004 14:44
Afgelopen Woensdag, 17 Maart, werd rond 12:30h de illegale radiozender Slovenia & Cupido 2 het zwijgen opgelegd. De uit Hoogeveen afkomstige etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje in zijn nieuwe studio in flat 140. Hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen door Dhr. Ebeltjes van het Agentschap Telecom. De woordvoerder van het station heeft ons telefonisch laten weten in de toekomst weer aan de drie meterband te zullen verschijnen.

Ook werd op dezelfde Woensdag, 17 Maart, de illegale radiozender Mascotte uit de lucht gehaald. Na amper een kwartier te hebben gedraaid, werd de uit Hoogeveen afkomstige etherpiraat verrast met een werkbezoekje van Dhr. Ebeltjes van het Agentschap Telecom. Hierbij werd de zender in beslag genomen. Het is onbekend of de geheime zender weer aan de band zal verschijnen.

Dat het een drukke dag was, die Woensdag 17 Maart, blijkt wel uit de inbeslagname van Radio Samanta. De uit Woudsend afkomstige etherpiraat kreeg ook een onverwacht werkbezoekje van het Agentschap Telecom en hierbij werd de zender in beslag genomen. Het is ons onbekend of de zender weer aan de drie meterband zal verschijnen.

Op Donderdag 18 Maart, werd de illegale radiozender Tamara het zwijgen opgelegd. De uit Ee afkomstige etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij Dhr. J. Russchen van het Agentschap Telecom. De woordvoerder van het station heeft laten weten in de toekomst weer aan de band te zullen verschijnen.

Ook werd op Donderdag 18 Maart rond 15:00h de illegale radiozender Pleyte uit de ether verwijderd. De uit Overdinkel afkomstige etherpiraat zag zijn gebruikte zender verdwijnen in de kofferbak van de heren van het Agentschap Telecom. Op dit moment is het onbekend of de geheime zender weer aan de band zal verschijnen.

Dezelfde avond, Donderdag 18 Maart, werd de illegale radiozender Vredestein uit de lucht geplukt. De uit Surhuizem afkomstige etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij de heren van het Agentschap Telecom. Ook van dit station is het ons onbekend of men weer retour aan de drie meterband komt.

Op Vrijdag 19 Maart, werd rond 10:30h de illegale radiozender Buffel FM uit de ether verwijderd. De uit De Lutte afkomstige etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van Dhr. T. Brouwer van het Agentschap Telecom. Hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen. Voor meer informatie kan er gekeken worden op de website van de Buffel FM.

Ook werden deze week twee dwangsommen verbeurd. Dit gebeurde Maandag 15 Maart bij de uit Veendam afkomstige Kleine Piraat en op Woensdag 17 Maart bij de uit Denekamp afkomstige Nevada. Het is ons onbekend wat de geheime zenders gaan doen.

Trefwoorden: woensdag 17 illegale radiozender afkomstige etherpiraat onverwacht werkbezoekje hierbij gebruikte zender beslag dhr agentschap telecom station meterband verschijnen ook onbekend geheime band donderdag 18<< Terug