Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1052

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 14 Mar 2004 16:12
Afgelopen Vrijdag, 12 Maart, werd de illegale radiozender Koelkast voor de tweede keer in zeer korte tijd uit de ether verwijderd. De uit Nw. Weerdinge afkomstige Etherpiraat moest onder toeziend oog van een nieuwsploeg van SBS6, de gebruikte zender inleveren. De woordvoerder van het station had tegenover SBS6 laten weten het voorgezien te houden, maar ondertussen is het station wel weer aan de drie meterband verschenen.

Gisteren, Zaterdag 13 Maart, werd rond 11:15h de illegale radiozender Paulus de Boskabouter uit de ether verwijderd. De uit omgeving Marum afkomstige Etherpiraat werd verrast door Dhr. J. Russchen van het Agentschap Telecom. Hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen. De woordvoerder van het station heeft ons laten weten in de toekomst gewoon weer aan de drie meterband te zullen verschijnen.

Ook werd gisteren, Zaterdag 13 Maart, rond 17:00h de illegale radiozender Flux FM uit lucht geplukt. De oud medewerker van Etherpiraten.com was bezig met een testuitzending op de dummyload, toen Dhr. Verheij van het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag kwam nemen. De woordvoerder van het station heeft ons telefonisch laten dat er vanuit Meteren geen illegaal signaal meer te horen zal zijn. Meer informatie is te vinden op de website van de Flux FM.

Vanochtend, Zondag 14 Maart, werd rond 10:45h de illegale radiozender Biscaya uit de ether verwijderd. De uit Saasveld afkomstige Etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van Dhr. T. Brouwer van het Agentschap Telecom. Hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen. De woordvoerder van het station heeft ons laten weten weer terug aan de drie meterband te zullen komen.

Trefwoorden: illegale radiozender ether verwijderd afkomstige etherpiraat gebruikte zender woordvoerder station meterband dhr agentschap telecom beslag<< Terug