Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1047

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Gigolo Team vrij gesproken !! punt 10 Mar 2004 20:12
De uit Musselkanaal afkomstige Etherpiraat, Gigolo Team, moest zich afgelopen Maandag, 8 Maart, verantwoorden tegenover de politie rechter. Het illegale radio station werd vorig jaar, 23 Juli, uit de ether verwijderd door het Agentschap Telecom en kreeg een bekeuring van 1100 Euro en tevens een dwangsom, die ook één keer verbeurd werd verklaart.

De eigenaar van het station heeft de zaak voor laten komen, omdat er volgens hem onrechtmatig de boete en dwangsom was verstrekt. Wat was nu het geval, tijdens de inval van het Agentschap Telecom, konden de heren de stuurzender niet mee nemen, omdat deze niet meer aanwezig was. Tevens was de lamp van de eindtrap gehaald. Dus op het moment van de inval, was er geen bruikbare zender in het pand te vinden.

Doordat het Agentschap Telecom niet konden aantonen dat er daadwerkelijk werd uitgezonden op die dag, omdat men geen zender in beslag had genomen, werd het Gigolo Team vrijgesproken van alle straf en bestuursrechtelijke boetes.

De woordvoerder van het station heeft ons telefonisch laten weten ondanks de vrijspraak van de rechter, voorlopig niet aan de drie meterband te zullen verschijnen. 'Maar laat de collega's wel weten dat ze een kans maken om onder de boete uit te komen. Probeer de stuurzender op tijd weg te krijgen, zodat de heren van het Agentschap Telecom niets hebben om aan te kunnen tonen dat er daadwerkelijk werd uitgezonden', aldus de woordvoerder van het Gigolo Team.

Trefwoorden: gigolo team station agentschap telecom<< Terug