Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1046

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 10 Mar 2004 19:57
Vorige week Dinsdag, 2 Maart, werd de illegale radiozender LOG uit de ether verwijderd. De uit Goor afkomstige Etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij de heren van het Agentschap Telecom. Of het station weer retour komt aan de drie meterband is ons onbekend, maar gezien de geschiedenis van het station, zal dit niet lang op zich laten wachten.

Op Woensdag 3 Maart werd de illegale radiozender Peter Pech het zwijgen opgelegd. De uit Leek afkomstige Etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van de heren van het Agentschap Telecom en zag zijn gebruikte zender in de kofferbak verdwijnen. Het is ons onbekend of het station weer retour zal komen.

Op Donderdag 4 Maart werd de illegale radiozender Kleine Corridor uit de lucht gehaald. De uit Oude Pekela afkomstige Etherpiraat moest zijn zender inleveren bij het Agentschap Telecom. Of de zender weer aan de band zal verschijnen, is ons niet bekend.

Ook werd er op dezelfde dag de illegale radiozender Berenburger uit de ether verwijderd. De uit Muntendam afkomstige Etherpiraat, moest net als zijn collega, de gebruikte zender afstaan aan de heren van het Agentschap Telecom. Ook van deze zender is het ons onbekend of men terug komt in de toekomst.

Op Donderdag 4 Maart werd rond 21:30h de illegale radiozender Struikrover het zwijgen opgelegd. Dhr. W. van Essen nam namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag bij de uit Koekange afkomstige Etherpiraat. Of men weer aan de drie meterband zal verschijnen is ons op dit moment onbekend.

Afgelopen Vrijdag, 5 Maart, werd rond 15:00h de illegale radiozender Monica uit de lucht geplukt. De uit Deurne afkomstige Etherpiraat moest zijn gebruikte zender afstaan aan de heren van het Agentschap Telecom. Het station heeft ons laten weten het voorlopig rustig aan te zullen doen.

Trefwoorden: illegale radiozender afkomstige etherpiraat gebruikte zender heren agentschap telecom station onbekend op<< Terug