Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1019

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Weekend storm eist tol !! punt 02 Feb 2004 20:47
Afgelopen weekend heeft de eerste grote storm in het jaar 2004 de nodige schade toegericht. Gisteren en vandaag bereikten ons verschillende berichten dat bij diverse piratenzenders de mast kapot is gegaan.

Bij de Etherpiraat van het jaar 2003, Station TwenteKanaal, is de topmast van 20 meter naar beneden gekomen. Na het breken van één van de tui-kabels, was de kracht van de wind te groot en viel de mast, samen met de 8 rondstralers van de uit Rossum afkomstige piratenzender, naar beneden. De woordvoerder van het station heeft ons telefonisch laten weten zeer spoedig de mast weer in gebruik te zullen nemen.

Ook kwam de mast van de uit Saasveld afkomstige Club Apart naar beneden. De vijftig meter hoge mast is volgens de berichten zwaar beschadigd. Op dit moment is het onduidelijk hoe lang het duurt voordat de Club Apart weer aan de band zal verschijnen.

Verder ontvingen wij berichten dat de mast van Radio Mexico uit Den Bosch, de Sterrenkijker uit Hoogeveen en van de Actania uit Slagharen beschadigingen hebben opgelopen. Het is onbekend wanneer één van deze stations weer aan de band zullen zijn en hoe zwaar de schade is.

Ook eist de storm de mast van de Reizende Zon. De uit Rietmolen afkomstige Etherpiraat, zag zijn mast ook ten prooi vallen en naar beneden komen. Voor enkele foto's van de beschadigde mast, kan er hier gekeken worden.

Trefwoorden: berichten mast beneden afkomstige<< Terug