Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1004

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 17 Jan 2004 18:24
Afgelopen Woensdag, 14 Januari, werd de illegale radiozender Studio 2004 uit de ether verwijderd. De uit Zwartemeer afkomstige Etherpiraat, moest zijn gebruikte zender inleveren bij de heren van het Agentschap Telecom. Het is ons onbekend of de zender weer retour komt aan de drie meterband.

Op dezelfde dag, Woensdag 14 Januari, werd rond 15:00h de illegale radiozender Nancy 2 het zwijgen opgelegd. De uit Emmen afkomstige Etherpiraat kreeg onverwacht bezoek van Dhr. B. Muller van het Agentschap Telecom. Bij dit bezoekje werd de gebruikte zender in beslag genomen. De Nancy 2 heeft aangegeven in de nabije toekomst gewoon weer haar platen te zullen draaien. Een teletext bericht op RTV Drenthe hierover, is hier te bekijken.

Tevens zijn er enkele dwangsommen verbeurd verklaart. Dit gebeurde vorige week Vrijdag, 9 Januari, bij de illegale radiozender Lissabon met Nevada uit Goor. Op dezelfde dag werd ook de dwangsom van La Bomba uit Ter Apel verbeurd verklaart. Twee dagen later, Zondag 11 Januari, werd de dwangsom verbeurd van de uit Uithuizermeeden afkomstige Etherpiraat Mexico. Het is ons onbekend of de piratenzenders in kwestie door zullen gaan.

Trefwoorden: illegale radiozender afkomstige etherpiraat zender verbeurd<< Terug