Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Etherpiraten.com is vernieuwd !!! punt 22 Nov 2001 21:27
Toen wij, als Etherpiraten.com Team, 2 1/2 jaar geleden voor de gein begonnen, hadden wij de mogelijkheden en het aantal bezoekers niet voor ogen gehouden. Etherpiraten uit het hele land kwamen informatie uit wisselen, informatie over zendertechniek, ontvangst maar ook over Divisie Telecom, toen nog RDR genaamd.

Na 2 1/2 jaar was het tijd voor verandering, het was tijd voor uitbreiding. En we hebben het er al een tijdje over gehad, maar nu is het dan toch echt zover. Welkom bij de vernieuwe Etherpiraten.com site !!! Wat kan je zoal verwachten ?? Uiteraard zullen de vertrouwde items gewoon blijven, zoals het nieuws, forums en ontvangst rapporten. Alles in een nieuw jasje wel eens waar, maar het is allemaal gebleven. Wat is er dan veranderd, naast het nieuwe jasje ??

Om te beginnen de toegankelijkheid. Het nieuws is nog steeds, zoals de afgelopen 2 1/2 jaar, op de eerste pagina voor iedereen beschikbaar. Maar voor het rijke scala aan informatie, forums, foto's, etc. moet er nu ingelogd worden. Met behulp van je eigen login naam en paswoord is het mogelijk de site te betreden en alle onderdelen op je gemak te bekijken. Met deze login procedure hopen wij o.a. de rust enigzins terug te krijgen in de forums. De laatste paar maanden hebben wij vele reacties ontvangen over het feit dat de forums misbruikt werden. Dit kan volgens ons niet de bedoeling zijn, en we hopen zo het misbruiken van de forums tot een minimum te brengen. We raden dan ook iedereen aan om ook de disclamer te lezen, zodat misverstanden verkomen kunnen worden.

Met de komst van de vernieuwde site, hebben wij ook de 'regels' enigsins aangepast wat betreft de interviews. Verschillende piratenzenders hebben aangegeven dat ze liever een interview persoonlijk geven, dan via de oude manier, Email. Dus vanaf nu zal het Etherpiraten.com Team op pad gaan, naar de gastvrije studio's in Nederland. Als voordeel brengt dit met zich mee, dat we een betere impressie van de desbetreffende piratenzender neer kunnen zetten. Ook hebben de piratenzenders een gelegenheid om de mensen achter de Etherpiraten.com site te ontmoeten. Wat de Free Radio Magazine in de jaren 70 en 80 deed, willen wij dat proberen terug te brengen naar de hedendaagse media, Internet.

De bedoeling is dat wij elke maand een nieuw interview online gaan zetten, maar daarbij hebben we wel jullie hulp voor nodig. Dus mocht er een piratenzender zijn die wel interesse heeft in een persoonlijk interview, stuur ons dan een Emailtje en dan maken we een afspraak.

En als grote Interview opener van de vernieuwde Etherpiraten.com site, waren wij enkele maanden geleden te gast bij: Divisie Telecom !!! Lees wat opsporingsambtenaar Herman Uyl te vertellen had en haal misschien hier je voordeel uit.

Verder is er een chatroom bijgekomen, waar je live met andere piratenzenders kunt praten. Nieuwe informatie over zender en antenne techniek. Naast binnenlandse piraten history, die overigens volledig uitgewerkt zal worden, gaan wij ook bekende piratenzenders uit het buitenland onder de loep brengen, zodat er een kleine impressie gevormd kan worden over illegale radiozenders aldaar.

Het is eigenlijk te veel om op te noemen, alles is vernieuwd en aangepast. En eigenlijk, eigenlijk zijn we nog lang niet klaar. Er moet nog veel gebeuren, we hebben nog heel veel informatie, die wij willen delen. Dus met de regelmaat van de klok zal er een update plaats vinden voor de echte piraten liefhebber.

Mocht jij ook nog informatie hebben, in de vorm van foto's, tekst, audio of misschien wel video, laat het ons weten middels een Email. Want Etherpiraten.com wordt gemaakt door iedereen die hart heeft voor de Etherpiraterij.

Rest ons nog te zeggen, veel plezier met de vernieuwe Etherpiraten.com site en op naar de volgende 2 1/2 jaar !!!!

Met Vriendelijke Groet,

Etherpiraten.com

Trefwoorden: etherpiratencom 2 1/2 site forums piratenzenders interview<< Terug