feed Nederlandse Etherpiraterij Nieuws

heb jij nieuws?
ons !!

nieuws artikel
Ook studio van Station Knalgigant leeggeroofd!
punt
2019-03-22-WhatsApp Image 2019-03-22 at 11.38.50 AM.jpegIn de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 maart 2019 is de studio van de knalgigant in de omgeving van Almelo leeggehaald door onbekenden. De door het nog jonge station aangeschafte apparatuur is buit gemaakt en het is op dit moment nog onbekend wie er achter deze laffe daad zit.

Tijdens de actie zijn de volgende zaken van het station afhandig gemaakt:

Dateq 7.3
2x Technics SL1200 platenspeler
DB Level meter (DB Balk)
Computer inclusief geluidskaart
4 koffers met singles, totaal 1200 stuks.

Mocht je meer weten van deze actie en/of namen hebben die hier voor verantwoordelijk kunnen zijn, neem even contact op met het station.

nieuws artikel
Inbraak in studio Radio HSR te Bentelo!
punt
2019-02-16-WhatsApp Image 2019-02-16 at 2.37.38 PM.jpegHet was alweer een tijd rustig rondom het leeghalen van (piraten)studio's of het weghalen van (legale) zenders maar helaas was het afgelopen donderdag (14 februari 2019) weer eens raak. De uit Bentelo afkomstige zender 'radio HSR' was ditmaal de klos, met enig geweld is de keet geopend en zijn er spullen van waarde meegenomen;

- Apollo mengtafel
- ART MX225 Zone mixer
- 2x Technics platenspeler
- 3x platenkoffer

Het is voor het team op dit moment nog een raadsel wie er achter de diefstal zit. Mocht je meer weten of iets horen dan bij deze het verzoek om contact op te nemen met 06-11626990 of 06- 23007852.

nieuws artikel
Nieuws omtrent boetes 2019
punt

Met ingang van dit jaar is er een nieuwe richtlijn in werking getreden voor wat betreft de strafmaat voor etherpiraten. De richtlijn geeft de straffen aan voor verschillende vormen van piraterij. Ik weet niet of de richtlijn een verzwaring is ten opzichte van de oude, maar de informatie geeft een goed beeld van wat een betrapte piraat kan verwachten.

In de richtlijn wordt onderscheid gemaakt tussen een vijftal basisvormen van soorten van piraterij die er zijn. Er kan sprake zijn van een overtreding of van een misdrijf. Als dat slechts een overtreding is, dan kan van de genoemde straf in de richtlijn naar beneden worden afgeweken.

Ik ga er als dat lukt in vogelvlucht doorheen. De eerste basisvorm gaat uit van een omroeppiraat op frequenties tussen de 87,5 MHz en de 108,0 MHz, tussen 2,0 Mhz en de 30 MHz, tussen 551 kHz en de 1602 kHz, tussen de 174 MHz en de 230 MHz en tussen de 1452 MHz en de 1479.5 MHz in gebruik voor radio-omroep zonder vergunning.

Er is voor deze basisvorm een straf voor een lichte Meer


nieuws artikel
Muzikale kerstdagen gewenst namens het EPC team!!
punt
2018-12-25-merry-christmas-namens-alle-geheime-zenders-etherpiraten-EPC.jpgBeste etherpiraten.com bezoekers,

Namens ons gehele EPC team en alle etherpiraten in Nederland en ver daarbuiten, willen wij jullie vandaag en morgen fijne kerstdagen toewensen.
Uiteraard ook dit jaar met de vele geheime zenders in de lucht gebracht door etherpiraten met passie voor hun hobby.

Geen ontvangst mogelijkheden??
Geen probleem luister naar één van onze streams, die deze dagen online zijn via de luister posten van onze streamers.

Heb je wel ontvangst mogelijkeden??
Laat dan eens weten dat je luistert via ons ontvangst forum of stuur een whatsapp of sms naar de piraten om te laten zien dat ze gewaardeerd worden!!

Nogmaals fijne muzikale kerstdagen namens het EPC team en alle etherpiraten!!


Meer nieuws vind je in het nieuwsarchief