feed Nederlandse Etherpiraterij Nieuws

heb jij nieuws?
ons !!

nieuws artikel
Station Testarossa
punt
2019-06-22-radio.jpg

Geplaatst op: 21 juni 2019, 19:39

Zieuwent -De politie heeft vrijdag in het buitengebied van Zieuwent een zendmast van piratenzender Testarossa ontmanteld. Het is de tweede maal in korte tijd dat de radiopiraten een mast hadden opgetuigd.
 
De zender was ditmaal kleiner dan de degene die in mei in de buurt van Beltrum werd ontdekt. De weg naar de mast was afgesloten met een grote bult zand, waardoor het voor de politie lastig bereikbaar was. Het verwijderen duurde dan ook enkele uren. De politie bleef aanwezig als beveiliging voor de werknemers van het bedrijf dat het materiaal in beslag nam.
 
Leden van de piratenzender vertelden in mei dat ze het optreden van de politie veel te overdreven vonden. Ze gaven tevens aan dat ze na de ontmanteling van hun mast een nieuwe gaan opzetten. Deze is vrijdag dus uit de Meer


nieuws artikel
Ook studio van Station Knalgigant leeggeroofd!
punt
2019-03-22-WhatsApp Image 2019-03-22 at 11.38.50 AM.jpegIn de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 maart 2019 is de studio van de knalgigant in de omgeving van Almelo leeggehaald door onbekenden. De door het nog jonge station aangeschafte apparatuur is buit gemaakt en het is op dit moment nog onbekend wie er achter deze laffe daad zit.

Tijdens de actie zijn de volgende zaken van het station afhandig gemaakt:

Dateq 7.3
2x Technics SL1200 platenspeler
DB Level meter (DB Balk)
Computer inclusief geluidskaart
4 koffers met singles, totaal 1200 stuks.

Mocht je meer weten van deze actie en/of namen hebben die hier voor verantwoordelijk kunnen zijn, neem even contact op met het station.


Meer nieuws vind je in het nieuwsarchief