feed Nederlandse Etherpiraterij Nieuws

heb jij nieuws?
ons !!

nieuws artikel
Eerbetoon vriend Dimitri Harms!!
punt
Gisteren 14 April 2013 werden door de vrienden van Dimitri Harms een eerbetoon uitzending gehouden. De vrienden draaide illegaal via de 94.5 hmz met hun geheime zender "Piraten Combinatie Zandpol" de muziek die Dimitri Harms ook zo mooi vond.

Omdat dit een speciale uitzending betrof is er door één van onze luisterposten naast de stream gisteren ook een opname gemaakt. De links naar de opname zijn inmiddels in ons forum gezet in het topic "opname piraten combinatie Zandpol".

Namens het EPC team wensen wij de familie, vrienden en kennissen van Dimitri Harms veel sterkte toe in deze zware tijd.

nieuws artikel
Moonlight en lady uit de lucht!!
punt
2014-04-06-agentschaptelecom.jpgVanmiddag zondag 6 april werd de geheime zender van etherpiraat Moonlight en lady uit Delfzijl het zwijgen opgelegd. Het Agentschap Telecom reed rond 15:34 door de straat waar de geheime zender zich bevond. Er hing uit de witte VW bus van het Agentschap Telecom een ambtenaar uit het raam om foto's te maken van o.a. de mast. De etherpiraat riep bij het zien via de geheime zender om dat de heren in het witte busje wel even mochten komen.

Na enkele minuten verschenen de ambtenaren van het Agentschap Telecom aan de deur. Er werd de heren de Boer & Walraven een kop koffie aangeboden en ze raakte aan de praat. Ze konden mededelen dat de boete 3000 á 4000 euro zal bedragen voor de geheime zender, er is niks in beslag genomen. Ze wezen de piraat ook op de legale mogelijkheden om de muziek ter gehore te brengen.

De etherpiraat Moonlight en lady heeft ons laten weten dat de legale mogelijkheden geen optie zijn voor deze geheime zender. Er zijn teveel regeltjes aan deze mogelijkheden verbonden en ook het vermogen Meer

nieuws artikel
Bokzwien's Piraten muziekfeest!!
punt
2014-04-05-tn_Poster radio bokzwien.jpgVoor meer info zie Flyer, wees erbij want vol = vol.

nieuws artikel
Sirocco Lawaai Papagaai uit de ether gehaald
punt
2014-04-03-lawaai.jpgHet ging lang goed maar dan toch vandaag bezoek gehad van de Bundesnetzagentur. Dhr Huypen en Dhr Stingel met hulp van 3 Polizei met een huisdoorzoeking. Meegenomen zijn DSPX mini, Aphex Compellor, RVR RDS en RVR PJ1000 LCD

nieuws artikel
Onbemande zender Anonieme Piraatjes weer uit de lucht
punt
2014-04-01-IMG-20140401-WA0002.jpgVanmorgen is wederom een uitzending van de Anonieme Piraatjes uit de lucht gehaald. Er werd uitgezonden vanuit een telecom mast met ongeveer 100watt.

Het is eruit gehaald door de mastbeheerder samen met Agenstchap Telecom.

Anonieme Piraatjes succes met de wederopbouw namens het hele EPC team.

nieuws artikel
SEIN ontvangt gift piratenzender De Grote Beer!!
punt
2014-03-28-SEIN.jpgDonderdag, 20 maart 2014

Zaterdag 15 maart heeft SEIN Noord- en Oost-Nederland een cheque van € 5.000,- in ontvangst mogen nemen van marathonteam ‘De Grote Beer’ uit Vroomshoop.

Zestien leden van het marathonteam waren aanwezig om de cheque te overhandigen aan Patrick Mascini, hoofd Zorgeenheid KNF. Emiel de Lange van De Grote Beer vertelt: "Tijdens de 48 uur durende radiomarathon zijn verzoeknummers gedraaid en hebben verschillende artiesten opgetreden. De mannen van het team verzorgden de muziek, de vrouwen hadden bardienst." De Grote Beer heeft de marathon gehouden ter nagedachtenis aan Jeffrey de Lange, broer van Emiel en zendamateur in hart en nieren.

Jeffrey was epilepsiepatiënt en overleed in 2011. Daarom hebben familie en vrienden van Jeffrey besloten dat de opbrengst van de marathon ten goede moest komen aan een epilepsie-gerelateerd doel. SEIN heeft in 2012 ook al een gift van hen in ontvangst mogen nemen.

Van de gift zijn een folderrek en een kralenwand voor Meer

nieuws artikel
Platen en cd beurs te Leeuwarden!!
punt
2014-03-23-platenbeurs.jpgDatum: Zondag 23 Maart, vandaag.
Lokatie: Zalen Schaaf te Leeuwarden.
Adres: Breedstraat 48
Tijd: 10.00 u- 16.30 u.


Meer nieuws vind je in het nieuwsarchief